Miksi Kristillisdemokraatit?

Mielestäni kristillisdemokraattien äänestäjillä on hyvä kuluttajansuoja, koska me olemme Jumalalle vastuullisia sanoistamme ja teoistamme, joten emme voi löperrellä mitä sylki suuhun tuo ja unohtaa ne sitten eduskuntaan päästyämme. Usein kuulee sanottavan, että hyviä ajatuksia, mutta niin pieni puolue. Eikös sitä kasvaisi isommaksi puolueeksi, jos ihmiset rohkeasti lähtisivät äänestämään Kristillisdemokraatteja?

Esimerkiksi juuri päättyneen hallituskauden aikana kristillisdemokraatit vastustivat alusta lähtien subjektiivisen päivähoidon rajoitusta. Onneksi se hanke lopulta kaatui. Kristillisdemokraatit vastustivat myös lapsilisien leikkausta. Lapsilisien leikkauksen kanssa jäimme lopulta hallituksessa yksin vastustamaan sitä ja saimme jarrutettua leikkauksen 8%:iin, muiden puoluiden ollessa valmiita leikkaamaan enemmän.

Sisäministeri Päivi Räsänen sai ajettua sisäministeriön uudistukset läpi ja tehostettua ministeriön toimintoja säästöjen aikaansaamiseksi. Päivin lisäksi tässä hommassa onnistui myös RKP:n Carl Haglund Puolustusministeriössä.

Monet ihmiset ovat vastustaneet Päivi Räsästä, mutta eivät kuitenkaan ole kertoneet mitkä asiat heitä hiertävät. Vaikuttaa siltä, että siinä vastustetaan henkilöä lööppien ja median luoman vaikutelman perusteella. Ilokseni olen kentällä kuullut myös myönteistä palautetta, jota minun on pyydetty viemään Päiville seuraavan kerran häntä tavatessani. Näihin lukeutuu myös henkilöitä, jotka eivät aiemmin ole olleet kristillisdemokraattien äänestäjiä, mutta jotka puoluejohtajien TV-keskustelujen tai toritapaamisten kautta ovat huomanneet, että Päivi on tehnyt hyvää työtä ja toivottavat sinnikkyyttä puhevuorojen saamiseen TV-ohjelmissa.

Kristillisten äänestäjät saivat viime eduskunnassa puolueen kokoa suuremman vastineen äänelleen. Mikäli äänestäjät antaisivat kristillisdemokraateille isomman valtakirjan, niin saisimme vielä paremmin ajettua perheiden, lasten ja eläkeläisten etuja. Ihmisen puolesta kehdosta hautaan.